Werkwijze

Indien gewenst morgen al in huis!

Voor het borduren van uw logo wordt de volgende werkwijze gehanteerd.

1. Offerte
Aan de hand van de volgende gegevens bepalen wij een scherpe prijs: het logo, de afmeting van het logo en het te borduren aantal producten.

2. Digitaal borduurvoorbeeld
Na opdracht ontvangt u per e-mail een digitaal borduurvoorbeeld ter goedkeuring.

3. Akkoord
Na akkoord van het digitale borduurvoorbeeld wordt de opdracht ingepland en in productie genomen. Wij streven ernaar om altijd binnen een week na opdracht te leveren. Snellere levering is in overleg mogelijk.

4. Productie
De logo’s worden geborduurd met een goede kwaliteit glansgaren. Onze garens zijn kleurecht en slijtvast. Tevens zijn ze wasbaar tot 95 graden en chemisch te reinigen. Ook borduren wij op verzoek met brandvertragend of metaalgaren.

5. Verzenden/ophalen
Uw bestelling kan per post worden verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk deze bij ons op te halen of door ons te laten bezorgen.


Vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Indien u een vrijblijvende prijsopgave wenst, kunt u ons uw logo mailen of uploaden via het contactformulier. Binnen een werkdag ontvangt u van ons de offerte. Uiteraard kunt u ook (zonder afspraak) langskomen.

Contactformulier

Wilt u meer informatie?

Nederhoed Borduurtechniek in Roden is hèt adres voor het professioneel borduren van bedrijfslogo’s en het leveren van de bijbehorende kleding. Laat uw telefoonnummer en naam achter en wij bellen u terug.

Bel mij terug
© Nederhoed Borduurtechniek
Webontwikkeling: Convident